top of page
Keyboard and Mouse

AGÈNCIA D'INVESTIGACIÓ PRIVADA

A ESAI considerem que la millor manera d'atendre el seu cas és a través d'una visita personal amb els nostres detectius, on valoraran la viabilitat de la investigació, i donat el cas li proporcionaran un pressupost ajustat a les seves necessitats.

SOBRE NOSALTRES

Són moltes les incògnites sobre la nostra professió i de les actuacions que duem a terme. Realitzem investigacions tant per a particulars, com per a empreses, advocats o fora del país. Cadascuna d'aquestes investigacions seran diferents entre elles, però els següents tres punts, es mantindran sempre en comú, perquè per a ESAI són de vital importància:

CONFIDENCIALITAT

Els temes a tractar sempre estan dotats d'una certa sensibilitat, motiu pel qual a ESAI considerem de vital importància mantenir la discreció i la confidencialitat de cada un dels nostres casos.

PROFESSIONALITAT

Cada cas és únic en si mateix, per aquest motiu, analitzarem el seu tema i adoptarem una metodologia de treball específica per a cada un dels temes, adaptar-nos segons les necessitats i objectius de cada client.

PERSEVERANÇA

Dues investigacions mai són iguals, encara que entre elles hi hagin similituds, és per això que moltes vegades haurem de ser pacients i no perdre l'esperança. Per aquest motiu a ESAI considerem que és important ser perseverant i no desesperar en la recerca del nostre objectiu.

Product

PARTICULARES

About
Featured

CONTACTE

ESAI DETECTIUS

93 197 06 83

633 24 08 07

VILANOVA I LA GELTRÚ

MANRESA

SANT FELIU DE LLOBREGAT

Carrer de Ca L'Escoda nº 12, Local 2
08800 VILANOVA I LA GELTRÚ
BARCELONA

Carrer Creus, 36
08980 SANT FELIU DE LLOBREGAT
BARCELONA

Edifici Catalonia
08242  MANRESA
BARCELONA

Contact

PARTICULARES

CONTACTI AMB NOSALTRES

Si us plau, completi les seves dades de contacte a continuació:

¡Tus datos se enviaron con éxito!

Demo
bottom of page