top of page
Keyboard and Mouse

AGÈNCIA D'INVESTIGACIÓ PRIVADA

A ESAI considerem que la millor manera d'atendre el seu cas és a través d'una visita personal amb els nostres detectius, on valoraran la viabilitat de la investigació, i donat el cas li proporcionaran un pressupost ajustat a les seves necessitats.

SOBRE NOSALTRES

Són moltes les incògnites sobre la nostra professió i de les actuacions que duem a terme. Realitzem investigacions tant per a particulars, com per a empreses, advocats o fora del país. Cadascuna d'aquestes investigacions seran diferents entre elles, però els següents tres punts, es mantindran sempre en comú, perquè per a ESAI són de vital importància:

CONFIDENCIALITAT

Els temes a tractar sempre estan dotats d'una certa sensibilitat, motiu pel qual a ESAI considerem de vital importància mantenir la discreció i la confidencialitat de cada un dels nostres casos.

PROFESSIONALITAT

Cada cas és únic en si mateix, per aquest motiu, analitzarem el seu tema i adoptarem una metodologia de treball específica per a cada un dels temes, adaptar-nos segons les necessitats i objectius de cada client.

PERSEVERANÇA

Dues investigacions mai són iguals, encara que entre elles hi hagin similituds, és per això que moltes vegades haurem de ser pacients i no perdre l'esperança. Per aquest motiu a ESAI considerem que és important ser perseverant i no desesperar en la recerca del nostre objectiu.

Product

PARTICULARES

About
Featured

CONTACTE

ESAI DETECTIUS

633 24 08 07

VILANOVA I LA GELTRÚ

Carrer de Ca L'Escoda nº 12, Local 2
08800 VILANOVA I LA GELTRÚ
BARCELONA

MANRESA

Carretera de Cardona, 30
08242  MANRESA
BARCELONA

GRANOLLERS

Carrer Anselm Clavé, 38, 2ª
08401 GRANOLLERS
BARCELONA

Contact

PARTICULARES

CONTACTI AMB NOSALTRES

Si us plau, completi les seves dades de contacte a continuació:

¡Tus datos se enviaron con éxito!

Demo
bottom of page