top of page

ADVOCATS

INFORMES PRE-JUDICIALS

Aquest informe, s'ha creat com al medi més complet i amb millors resultats per a la localització de morosos, amb la finalitat de procedir en la reclamació de les quantitats adequades, i la determinació de la solvència, per donat el cas, una posterior reclamació per via judicial.

SERVEIS TECNOLÒGICS 

Els serveis que oferim a ESAI son diversos, des de la instal·lació de càmeres espies, a la localització de micròfons i càmeres a través d'escombrats electrònics, instal·lació de GPS en automòbils, etc. 

ROBATORIS INTERNS

Si a la seva empresa hi ha problemes de funcionament a un departament en concret, pèrdues econòmiques o pèrdues de gènere sospitoses, poden ser a causa d'una trama fraudulenta originada per empleats.

CONFLICTES LABORALS

Les nostres indagacions tenen com a finalitat trobar i acreditar el motiu i el frau, a través d'un seguiment de l'activitat del treballador.

BAIXES LABORALS

Aquest tipus d'investigació és un servei molt habitual a la nostra professió, degut a que com indiquen les estadístiques  el 20% de les baixes laborals són baixes fraudulentes.

COMPETÈNCIA DESLLEAL

El concepte de competència deslleial es molt ampli, en la seva definició genèrica seria; Acte o actes de competència empresarial amb mala fe, realitzats per una persona física o jurídica, per a benefici propi en l'àmbit laboral.

*SI NO TROBA EL QUE BUSCA NO DUBTI EN POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES.

bottom of page