top of page

La Realitat del Detectiu

Tots hem sentit parlar sempre dels Detectius Privats, des de petits. Una professió enigmàtica de la que es parla molt pero poc se sap. Doncs be, existeix, som molts els que ens hi dediquem mentre mantenim un perfil baix a la societat per no ser senyalats.


Blog en Català

Els Detectius privats a Espanya son diferents al que acostumem a veure a les series i pel·lícules. A la nostra realitat no anem dient a que ens dediquem, intentem no generar interès, ni tan sols a les nostres vides personals. Sempre hem d'intentar que ningú es recordi de nosaltres per res destacable, mai saps si ens trobarem al mig d'una investigació, ens toca fugir del posible,

¡Ei, a qui investigues!

Es tot un secret, la nostra vida deu continuar sent un secret per la bona realització de la professió.

Les nostres jornades acostumen a ser llargues, sense horaris establerts, tot es una incògnita, els nostres dies aniran en funció del estil de vida que porti la persona a investigar. Si l'hi agrada fer esport, anirem a fer esport, si l'hi agrada passar el dia en el bar, passarem el dia en el bar, ... Em d'estar sempre preparat, amb el cotxe ple de possibles eines, perquè mai saps que es el que pots necessitar per aquell dia de feina.


Comments


Entradas recientes
Archivo
Síguenos
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page